Andijviestamppot met kipshoarma

15 minuten

Koken

2 personen

diner

Europees

Groente

Ingrediënten

600 gr kruimige aardappels
400 gr andijvie
200 gr kipshoarma
2 el pesto
25 gr parmezaanse kaas
Melk
35 gr boter
zout en peper

Andijviestamppot met kipshoarma

Beschrijving

Andijviestamppot met spekjes, wie kent het niet. Lekker met een gehaktbal erbij, smullen! Deze andijviestamppot is net even wat anders. We hebben er pesto en kip shoarma aan toegevoegd. Met even wat anders, maar zeker het proberen waard.

Bereiding

Schil de aardappels en kook circa 15-20 minuten tot ze gaar zijn.

Ondertussen kan je de kipshoarma bakken in een koekenpan.

Giet de aardappels af en stamp met de boter, melk en wat zout en peper.
Voeg vervolgens de andijvie, pesto en de geraspte Parmezaanse kaas toe. Meng alles goed door.

Verdeel over de borden en leg bovenop de stamppot de kipshoarma.

Aan tafel!