15 minuten
Koken
2 personen
diner
Europees
Groente
Ingrediënten
600 gr kruimige aardappels 400 gr andijvie 200 gr kipshoarma 2 el pesto 25 gr parmezaanse kaas Melk 35 gr boter zout en peper |
Andijviestamppot met kipshoarma
Beschrijving
Andijviestamppot met spekjes, wie kent het niet. Lekker met een gehaktbal erbij, smullen! Deze andijviestamppot is net even wat anders. We hebben er pesto en kip shoarma aan toegevoegd. Met even wat anders, maar zeker het proberen waard.
Bereiding
Schil de aardappels en kook circa 15-20 minuten tot ze gaar zijn. Ondertussen kan je de kipshoarma bakken in een koekenpan. Giet de aardappels af en stamp met de boter, melk en wat zout en peper. Voeg vervolgens de andijvie, pesto en de geraspte Parmezaanse kaas toe. Meng alles goed door. Verdeel over de borden en leg bovenop de stamppot de kipshoarma. Aan tafel! |