30 min.

Koken
3-4 personen

Avondeten

Italiaans

Groente
Ingrediënten
| 4 Rode paprika 1 Rode ui 1 Blikje mais 1 Blikje kidneybonen 500 gr Gehakt Geraspte kaas Geraspte cheddar kaas Optioneel: Extra groente naar keuze |
Gevulde paprika uit de oven

Beschrijving
Een prefect gerecht voor als je geen zin hebt in een zware maaltijd. De gevulde paprika valt licht en je kunt hem vullen met zoveel als je zelf wilt! Je kunt de paprika ook alvast klaar maken, dan hoef je hem alleen nog maar in de oven te schuiven!
Bereiding
| Verwarm de oven voor op 220 graden. Rul de gehakt in een koekenpan. Snij het dakje van de paprika eraf en verwijder de zaadlijsten. Zet even aan de kant. Ga je voor alleen mais, kidneybonen en ui, voeg deze dan toen aan het gehakt. Mocht je kiezen voor nog andere groentes, voeg deze dan ook toe en bak mee tot ze beetgaar zijn. Mix ondertussen de 2 soorten kaas door elkaar en zet even apart. Zet de paprika’s in oven ovenschaal en vul de paprika’s met het gehakt mengsel. Verdeel de kaasmix over de paprika’s. Ze de ovenschaal in de oven voor ongeveer 30 minuten. |
