15 minuten
Koken
2 personen
diner
Europees
Groente
Ingrediënten
2 Uien 500 gram Champignons 2 Knoflookteentjes 60 gram Tomatenpuree 6 gram Paprikapoeder 4 gram Zwarte peper 4 gram Zout 4 gram Cayennepeper 400 ml Ongeklopte slagroom 200 gram Verse spinazie 100 gram Parmezaanse kaas 80 gram Roomboter |
Groente in romige saus
Beschrijving
Groente in saus… Prima combinatie! Het is eenvoudig te maken, prefect voor eend drukke doordeweekse dag.
Serveer met een portie rijst en smullen maar.
Bereiding
Kook de rijst volgens de verpakking. Pel en snipper de ui en de knoflook. Halveer de champignons. Verhit de roomboter in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook 2 minuten aan. Voeg dan de tomatenpuree, paprikapoeder, zwarte peper, zout en cayennepeper toe. Bak deze nog circa 4 minuten mee. Voeg nu de opgeklopte slagroom, parmezaanse kaas en spinazie toe. Breng dit al roerend aan de kook totdat de spinazie geslonken is. Serveer de rijst met de groente in romige saus samen. |