15 minuten
Koken
2 personen
diner
Europees
Groente
Ingrediënten
1 grote bloemkool 4 rijpe avocado’s 3 rode paprika 2 handjes verse munt 8 wortel wraps 400 g Griekse yoghurt 2 zakjes Crispy Chicken Seasoning mix 2 zakjes Maria Dip Mix Guacamole |
Groentewraps met crispy bloemkool
Beschrijving
Een kleurrijk recept, bomvol met groente! Het is ook nog eens binnen 30 minuten klaar, dat is helemaal een fijne bijeenkomst.
Je gasfornuis blijft ook nog eens schoon. Wat wil je nog meer?
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de bloemkool in roosjes. Pak 2 kommen, vul een met de Griekse yoghurt en de anders met de Crispy Chicken Seasoning mix. Dip de bloemkool roosjes in de yoghurt en daarna in de kruidenmix. Leg ze op een bakplaat bedenkt met bakpapier. Doe dit met alle bloemkool roosjes. Schuif in de oven voor 25-30 minuten. Ondertussen prak je de avocado fijn en snijd je de verse munt klein. Voeg de munt en de Guacamole kruiden toen aan de geprakte avocado’s en roer goed door. Snijd de paprika in reepjes, wij gebruiken ze rauw maar je kunt ze ook prima bakken. Zet alles op tafel en je kunt de wraps zelf opmaken naar smaak en hoeveelheid. |