Mini naambrood met kip en burrata

30 min.

Koken

3-4 personen

Avondeten

Italiaans

Groente

Ingrediënten


• 4 mini naanbroodjes (liefst naturel)
• 200 gr kipfilet
• 200 ml Heinz tomato fritto
• Handje cashewnoten
• 4 theelepels groene pesto
• 1 burrata
• 1 eetlepel kipkruiden
• 1 theelepel paprikapoeder
• 1 theelepel Italiaanse kruiden
• Peper en zout
• 8 cherrytomaatjes
• 1 eetlepel geraspte kaaspoeder







Mini naambrood met kip en burrata

Beschrijving

Naanbrood valt bij iedereen in de smaak, deze mini maanbroodjes zijn een prima ondergrond voor de rest van de middag!
Wil je het als avondeten maken, gebruik dan grote naanbroodjes en wellicht 2 stuks per persoon.
Lekker voor de makkelijk maaltijd!

Bereiding

Snijd de kip in stukjesen bak deze met peper, zout en kipkruiden in een pan met wat olijfolie.

Schenk na een paar minuten de tomato fritto erbij en voeg dan de paprikapoeder en Italiaanse kruiden toe. Laat dit even lekker meebakken en voeg dan de cashewnoten en het geraspte kaaspoeder toe.

Snijd de cherrytomaatjes fijn.

Verwarm de naanbroodjes zoals aangegeven op de verpakking.

Smeer deze vervolgens in met groene pesto en verdeel daarover de burrata.

Schep de kip met cashewnoten in saus over de burrata en verdeel daarover de fijngesneden tomaatjes.