15 minuten
Koken
2 personen
diner
Europees
Groente
Ingrediënten
4 naamborden plain 8-12 rondjes geitenkaas 5 champignons 2 kipfilets 4 el bloem snufje cajunkruiden peper en zout 2 tl paprikapoeder 1 tl knoflookpoeder 2 el sojasaus rucola naar smaak handje cashewnoten 1 bosui joppiesaus Heb je liever geen geitenkaas? Vervang deze dan door brie of port salut. |
Naambrood met geitenkaas
Beschrijving
Eens zin in wat anders dat zelf gemaakte pizza? Dit lijkt erop, maar is toch net even anders dan je gewend bent! Lekker voor het weekend.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel 3 geitenkaas rondjes over de naambroden en zet in de oven voor 8-9 minuten. Snijd de kipfilet in blokjes. Kruid met wat zout en peper en meng met de bloem. Snijd de champignons in plakjes en bak deze samen met de kipfilet blokjes in een pan. Voeg nu de ketchup, soja, honing, paprikapoeder, knoflookpoeder, cajun en cashewnoten toe en laat deze even mee pruttelen. Haal de naambroden uit de oven en smeer de gesmolten geitenkaas uit. Verdeel het kip mengsel over de broden en garneer met wat rucola, gesneden bosui en joppiesaus. Eet smakelijk! |