Naambrood met geitenkaas

15 minuten

Koken

2 personen

diner

Europees

Groente

Ingrediënten

4 naamborden plain
8-12 rondjes geitenkaas
5 champignons
2 kipfilets
4 el bloem
snufje cajunkruiden
peper en zout
2 tl paprikapoeder
1 tl knoflookpoeder
2 el sojasaus
rucola naar smaak
handje cashewnoten
1 bosui
joppiesaus

Heb je liever geen geitenkaas? Vervang deze dan door brie of port salut.

Naambrood met geitenkaas

Beschrijving

Eens zin in wat anders dat zelf gemaakte pizza? Dit lijkt erop, maar is toch net even anders dan je gewend bent! Lekker voor het weekend.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Verdeel 3 geitenkaas rondjes over de naambroden en zet in de oven voor 8-9 minuten.

Snijd de kipfilet in blokjes. Kruid met wat zout en peper en meng met de bloem.

Snijd de champignons in plakjes en bak deze samen met de kipfilet blokjes in een pan.

Voeg nu de ketchup, soja, honing, paprikapoeder, knoflookpoeder, cajun en cashewnoten toe en laat deze even mee pruttelen.

Haal de naambroden uit de oven en smeer de gesmolten geitenkaas uit. Verdeel het kip mengsel over de broden en garneer met wat rucola, gesneden bosui en joppiesaus.

Eet smakelijk!