30 min.

Koken
3-4 personen

Avondeten

Italiaans

Groente
Ingrediënten
| 1 komkommer, in stukjes 1/2 komkommer, geraspt 2 tomaten, in stukjes 1 teen knoflook, gehakt 450 gr kipgehakt 1/2 rode ui, fijngesneden 1 tl oregano 250 gr spinazie, fijn gehakt 140 gr Griekse yoghurt 2 el citroensap 1/2 gedroogde dille 1/2 tl knoflookpoeder zout en peper naar smaak 4 naanbroden krulfriet |
Naanbrood, broodje

Beschrijving
Tijd voor een comfort maaltijd, maar dan eentje die redelijk gezond is!
Bereiding
| Meng de kopgehakt, rode ui, gehakt knoflook, oregano, verse spinazie en de zout en peper in een kom. Maak hiervan circa 12 kleine gehaktballetjes Braad deze aan in een koekenpan tot dat ze aan alle kanten bruin zijn. Nu kan je beginnen met het maken van de dressing. Meng de Griekse yoghurt, geraspte komkommer, citroensap, dille, knoflookpoeder en zout door elkaar. Verwarm de naanbroden even in de broodrooster. Smeer de tzatziki over het naanbrood, Voeg 2-3 balletjes met wat tomaat en komkommer, vouw dubbel en druppel nog wat van de tzatziki erover. Bon appetit! |
