Naanbrood, broodje

15 minuten

Koken

2 personen

diner

Europees

Groente

Ingrediënten

1 komkommer, in stukjes
1/2 komkommer, geraspt
2 tomaten, in stukjes
1 teen knoflook, gehakt
450 gr kipgehakt
1/2 rode ui, fijngesneden
1 tl oregano
250 gr spinazie, fijn gehakt
140 gr Griekse yoghurt
2 el citroensap
1/2 gedroogde dille
1/2 tl knoflookpoeder
zout en peper naar smaak
4 naanbroden
krulfriet










Naanbrood, broodje

Beschrijving

Tijd voor een comfort maaltijd, maar dan eentje die redelijk gezond is!

Bereiding

Meng de kopgehakt, rode ui, gehakt knoflook, oregano, verse spinazie en de zout en peper in een kom.
Maak hiervan circa 12 kleine gehaktballetjes

Braad deze aan in een koekenpan tot dat ze aan alle kanten bruin zijn.

Nu kan je beginnen met het maken van de dressing. Meng de Griekse yoghurt, geraspte komkommer, citroensap, dille, knoflookpoeder en zout door elkaar.

Verwarm de naanbroden even in de broodrooster. Smeer de tzatziki over het naanbrood, Voeg 2-3 balletjes met wat tomaat en komkommer, vouw dubbel en druppel nog wat van de tzatziki erover.

Bon appetit!