Noedelsalade met biefstuk reepjes

30 min.

Koken

3-4 personen

Avondeten

Italiaans

Groente

Ingrediënten

2 Rode paprika
2 Aubergine
2 Courgette
2 Rode ui
2 Tenen knoflook
4 Eieren
400 gram Biefstuk
2 tl Paprikapoeder
1 tl Chilivlokken
1 tl kerriepoeder
1 el soja saus
2 el ketjap saus
2 pakken Volkoren Noodels van Conimex

Noedelsalade met biefstuk reepjes

Beschrijving

Lange dag achter de rug? Geen zin in een om uitgebreid te koken?
Dan is dit het perfecte gerecht boor jou dag. De lauwwarme groentes, de ei reepjes en biefstuk vormen een gezonde maaltijd voor na een warme dag, plus het ziet er ook nog eens subliem uit.

Bereiding

Snij alle groentes in blokjes.

Verhit wat olijfolie in een koeken pan en voeg de fruit de rode ui hierin. Voeg de knoflook toe en bak circa 2 min. mee. Voeg nu alle andere groente, kruiden en soja saus toe en roerbak circa 10 min.

Kluts de eieren en bak als een omelet. Leg op een bord en hou apart.

Breng een pan met water aan de kook, en kook de noodels volgens de verpakking.
Laat uitlekken en verdeel over de borden.

Verhit een koekenpan met wat bakboter, bak de biefstuk hierin.
Haal uit het vet en leg weg in een aluminiumfolie.

Snij de omlet in reepjes en strooi over de Noodels

Voeg de ketjap saus toe aan de groente, roer nog even door en verdeel over de noodels.

Snij de biefstuk in reepjes en verdeel over de groente.