15 minuten
Koken
2 personen
diner
Europees
Groente
Ingrediënten
300 gram wilde paddenstoelen mix 2 teentjes knoflook olijfolie peper en zout |
Paddenstoelenmix met geroosterd notenbrood
Beschrijving
Dit recept! Om je vingers bij af te likken. Je kunt het recept goed gebruiken als side dish tijdens de feestdagen of gewoon als luxe lunch thuis. Laat het brood weg en serveer bij een lekker stukje wildvlees. De gebakken paddenstoelen doen het ook erg goed bij een lekker romige aardappelpuree.
Bereiding
Borstel de paddenstoelen schoon en scheur de paddenstoelen in stukken Verwarm een flink scheut olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook aan, voeg de wilde paddenstoelen toe en bak op middelhoog vuur totdat ze goed gebakken en bruin mee. Voeg eventueel wat zout toe. Garneer eventueel met vers gesneden peterselie en een dikke plak geroosterd brood bij het hoofdgerecht |