50 minuten

Koken
4 personen

diner

Hollands

Groente
Ingrediënten
400 gram pasta 2 burrata bollen 6 el verse pesto 400 gram cherrytomaten 2 rode uien 100 gram rucola pijnboompitten 200 ml creme fraiche kruiden naar smaak |
Pasta met burrata

Beschrijving
Deze pasta zul je na vandaag zeker vaker gaan maken, hij is namelijk erg lekker en super simpel om te maken. Binnen 20 minuten staat deze pasta op tafel!
Bereiding
Kook de pasta volgens de verpakking. Snipper de ui en snijd de tomaatjes in tweeën. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie, en zet nog even opzij. Bak de ui in een beetje olijfolie. Bak de tomaatjes even kort mee toch de zacht zijn. Voeg na een paar minuten de pesto en crème fraiche toe. Voeg nu de gedroogde tomaten toe, en verwarm even kort mee. Als laatste voeg je de gekookte pasta toe en roer je alles goed door. Verdeel de pasta over de borden, garneer met wat rucola, pijnboompitten en een halve burrata bol. |