Toscaanse kip pannetje

45 minuten + 4 uur wachttijd

Baken

Taart

Internationaal

Groente

Ingrediënten

600 gram sperziebonen
6 tomaten
500 gram kipfilet
4 el rode pesto
200 ml kookroom
300 gram pasta naar keuze

Toscaanse kip pannetje

Beschrijving

Toe aan een makkelijk, maar toch gezonde maaltijd? Twijfel dan niet langer en haal alles in huis voor die recept.
Eet je liever geen koolhydraten? Geen probleem vervang de pasta door groentepasta, ook lekker!

Bereiding

Maak de sperziebonen schoon en halveer. Kook de sperziebonen voor circa 5 min en zet apart.

Kook de pasta volgens de verpakking, laat even uitlekken en zet ook apart.

Snijd de kipfilet in blokjes, kruid met wat paprikapoeder, zout en peper.
Bak deze vervolgens goudbruin.

Snijd ondertussen de tomaten in blokjes.

Voeg de sperziebonen toe aan de kipfilet en bak nog even kort mee.

Meng de rode pesto met de kookroom en voeg toe aan de sperziebonen en kipfilet.

Voeg als laatste de pasta en tomaten toe en verwarm deze nog even mee.